Pikant and i rødvinssovs
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : |
|
|
Anden parteres ud i mindre stykker, der brunes, gerne sammen med hjertet, kråsen og leveren. Krydderier tilsættes og derefter chalotteløg, timian, laurbærblad, og kort efter blandes vinen i. Småsteger under låg i ca. 30 min. til kødet er mørt.
Skyen sies fra og kan evt. tilsættes mere rødvin eller bouillon, jævnes og smages til. Hældes over kødet i gryden og serveres. serveres med: trekantkartofler eller med grøntsager |
|
Opskriften er vist 13575 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne