Laksesteaks med citronpebersauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør fisken og drys den med salt.
Svits hakket løg i smørret sammen med madagascapberet, knust imellem to skeer. Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt, til vinens syre er dampet af. Så skal bouillonen i, og koges lidt ind. Til sidst jævnes saucen med fløde og maizena og smages til med citronskal og salt, peber. Steg laksen på en god varm pande. Stegetiden er 2 til 3 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 12479 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne