Laksesteaks med citronpebersauce

Laksesteaks med citronpebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 laksesteaks
25 g.smør til stegning
 
 Sauce:
1 lille løg
1 spsk.Madagascapeber
15 g.smør
1 dl.hvidvin
1 dl.fiskebouillon
1 dl.fløde
1 tsk.Maizena
 salt
 peber
 lidtfintrevet citronskal
 
Opskrift:
Skyl og tør fisken og drys den med salt.

Svits hakket løg i smørret sammen med madagascapberet, knust imellem to skeer. Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt, til vinens syre er dampet af. Så skal bouillonen i, og koges lidt ind. Til sidst jævnes saucen med fløde og maizena og smages til med citronskal og salt, peber.

Steg laksen på en god varm pande. Stegetiden er 2 til 3 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 12479 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu