Laksesteaks med kartofler og Æblesalsa

Laksesteaks med kartofler og Æblesalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 g.Chili peber
6 fedHvidløg
800 g.Kartoffel
2 små Løg
10 g.Peberrod
10 g.Citronsaft friskpresset
6 Æble
600 g.Laks
 
Opskrift:
Æblesalsa:
- Æblerne skæres i tern. - Løg snittes fint - Chili hakkes fint - Peberrod rives fint - Hvidløg knuses Det hele blandes med citronsaft og krydres med salt, peber og Nigella. Trækker 10 min.

Laksesteaks:
- Friske laksesteaks (2 cm tykke) steges ca. 5 min på hver side.

Kartofler:
- Små kartofler koges 10 min. i letsaltet vand og serveres med skræl.





karakterer:
Opskriften er vist 23315 gange,
og udskrevet 597 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-30 12:51:27
rigtig god også til børn, hvis man sparer lidt på chili og peberrod