Laksesteaks med kartofler og Æblesalsa
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Æblesalsa:
- Æblerne skæres i tern. - Løg snittes fint - Chili hakkes fint - Peberrod rives fint - Hvidløg knuses Det hele blandes med citronsaft og krydres med salt, peber og Nigella. Trækker 10 min. Laksesteaks: - Friske laksesteaks (2 cm tykke) steges ca. 5 min på hver side. Kartofler: - Små kartofler koges 10 min. i letsaltet vand og serveres med skræl. |
|
Opskriften er vist 23315 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kaja - 2007-08-30 12:51:27 rigtig god også til børn, hvis man sparer lidt på chili og peberrod |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne