Fårekød i karry Jamaica
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Jamaica Indsendt : |
|
|
Læg kødet i en skål og tilsæt løg, hvidløg, bladselleri, chili, karrypulver, salt og peber og sørg for, at kødet er dækket til med de andre ingredienser. Lad det hvile natten over eller i mindst fire timer.
Varm olien i en gryde og tilsæt sukker. Rør godt rundt, til det begynder at ryge.
Kødet tilsættes sammen med krydderier og grøntsager. Det hele røres rundt. Når kødet er brunet på alle sider, tilsættes fonden. Der røres på ny.
Skru ned for varmen, og lad retten simre i 1 ½ time, til kødet er næsten mørt. Tilsæt kartoffelterningerne og lad retten koge i yderligere en halv time.
|
|
Opskriften er vist 15805 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne