And á l'orange (Stegeso)
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Anden lægges let gnedet med salt og peber i en bradepande og gnides her med fine skaller af appelsinerne, og omkring anden hældes koldt vand. Sættes i en varm ovn ved 225 grader og når vandet bobler, skrues ned til 200 grader og hele tiden på nederste rille. Anden steger her i 2 timer. Skyen sies fra anden og i en gryde tilsættes hvidvin/vand og appelsinsaft, og sovsen koger op, jævnes og smages til.
Trekantkartofler. Store kartofler skæres ud til både( trekanter) der koger i 5 min. i vand tages op og lægges i en bradepande, stænkes med olie eller smørklatter og letsteger her videre i 15-20 min. vendes af og til. |
|
Opskriften er vist 20301 gange,
og udskrevet 591 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne