Lammeboller med appelsinglacerede gulerødder
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Farsen røres sammen. En gryde med vand koges op. Farsen formes til boller med en spiseske. Et lag boller kommes i vandet én ad gangen. Bollerne koges indtil de er gennemkogte og tages op med en hulske. Resten af farsen formes og koges til boller.
Bouillonen koges op i en gryde. Smør og hvedemel røres sammen til en smørbolle og kommes i gryden. Saucen koges under omrøring i 5 minutter. Dilden kommes i saucen. Der smages til med salt og peber.
Gulerødderne halveres og skæres i 1 cm. tykke stave, som svitses i smør på en pande og drysses med salt. Sukker drysses over og smeltes. Hvidvinseddike og appelsinsaft tilsættes. Gulerødderne koge møre, men ikke bløde under låg i ca. 5 min.
|
|
Opskriften er vist 5190 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne