Lammehakkebøffer med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Kødet røres med de øvrige ingredienser og formes til hakkebøffer. Steges i olie 3-4 min. På hver side indtil gennemstegte.
Spaghettien koges efter anvisningen på pakken. Gorgonzolaen smuldres og drysses over. Stokken fjernes og broccolien skæres i skiver eller små buketter. Broccoli, løg og persille blandes i en skål. Marinaden rystes sammen og vendes med salaten. Salaten trækker, dækket med plastik ½ - 1 time. |
|
Opskriften er vist 6655 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2005-01-01 01:01:01 pragtfuld blanding af smagsoplevelser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne