Empanadas de pino chile
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien og tilsæt chilipulveret. Bland det sammen med olie, førend løgene tilsættes. Steges til de er gyldne.
Tilsæt kødet og rør rundt til det lige er begyndt at brune. Drys spidskommen, oregano og lidt tabasco. Bland ingredienserne og lad dem stege i fem minutter. Læg låg på, og lad dem stå og trække natten over.
Tilbered dejen ved at sigte mel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt det piskede æg, æggeblommerne, mælken og margarinen. Bland ingredienserne sammen til en fast dej og rul den ud i tynde stykker. Med en underskål eller en kop skæres dejen ud i cirkler af cirka ti centimeters diameter. Fordel æggeskiver, oliven og rosiner i 16 portioner. Læg en spiseske af fyldet på den ene halvdel af dejcirkelen. Læg æggeskiver, oliven og rosiner ovenpå. Fold dejcirkelen fra midten. Fugt kanten med mælken og pres med en gaffel.
Læg empanaderne på en bageplade og punkter dem, så dampen kan komme ud. Bag dem i ovn ved 200 grader i 15 minutter til de er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 11064 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2012-04-07 19:28:03 Kunne jo tænkes der er forskellige måder at lave dem på i forskellige egne :O))) amor - 2009-09-19 13:46:02 man bruger oksekød og æggene skal ikke være i skiver men i både - og der skal kun 1 oliven i hver empanada Anita - 2007-09-15 11:42:02 man bruger ikke lammekød i empanadas |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne