Lam i karry og spinat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingefær og hvidløg i lammekødet og lad det trække i 20 minutter. Kom kødet i en gryde og hæld vand ved, så det næsten dækker. Kog lammekødet i 30 minutter ved svag varme.
Læg spinaten i en gryde og ladet det tø op ved svag varme under omrøring. Tag kødet op, dup det tørt og gem lagen. Brun kødet i smør, tilsæt krydderier og yoghurt og steg, til yoghurten er absorberet.
Kom spinat, mandedl og kogelagen ved. Kog kødet i ca. 10 minutter ved svag varme. Rør piskefløden i.
Server chapatibrød, ris og yoghurt til retten.
|
|
Opskriften er vist 8570 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne