Lammetagine med svesker og mandler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Bland løg, hvidløg, olivenolie, salt, spidskommen, ingefær, paprika og safran i en skål. Kom kødet ved og vend det rundt i krydderierne.
Lad kødet trække i marinaden i mindst to timer i køleskab.
Kom smør, tomater og honning i en gryde. Krydr med lidt chili og lad saucen simre i ti minutter. Brun lammekødet i en stor stegegryde ved kraftig varme. Hæld tomatsauce over, rør godt rundt og læg låg på gryden. Sæt gryden i ovnen ved 150 grader i ca. en time til kødet er mørt. Læg sveskerne i en skål. Hæld kogende vand over, så de dækkes og lad dem trække i ti minutter. Hæld en del af saucen fra kødet i en gryde, skum for fedt og tilsæt honning, appelsinskal, kanel og svesker. Kog sveskerne i femten minutter ved svag varme og under låg. Kom svesker og sauce ved kødet sammen med koriander de sidste ti minutter af stegetiden. Server retten med couscous, ovnbagte peberfrugter og løg. |
|
Opskriften er vist 8210 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2017-01-17 17:58:06 Hvor skal mandler bruges, det står ikke i opskriften, men som overskrift står der med mandler?????? sus.m - 2008-04-07 20:45:54 Hvor er mandlerne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne