Grillede lammespyd med rispilaf

Grillede lammespyd med rispilaf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle ca. 2.5 kg.
 
 Marinade:
3 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
3 fedpresset hvidløg
 salt
 peber
 Hakket persille
 
 Rispilaf:
2 løg
3 spsk.olie
4 spsk.lyse rosiner
4 spsk.mandelflager
450 g.basmatiris
 
 Tilbehør:
8 grofthakkede tomater
8 brød
 
Opskrift:
Kødet skæres fra benet og skæres i mundrette stykker. Marinaden blandes og vendes med kødet. Kødet trækker 1-2 timer og gerne natten over i køleskab. Kødet drysses med salt og peber og sættes på spyd. Der grilles indtil kødet er gennemstegt, ca. 15 minutter. Spydene drysses med persille ved serveringen. Løget skæres i tynde ringe, som steges sprøde i olie på en pande. Til sidst tilsættes rosiner og mandelflager. De nykogte ris lægges på et fad, og løg, rosiner og mandler drysses over. Grofthakkede tomater og brød serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 11379 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu