Lammekølle med oste- og persillepasta
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Lammekøllen gnides med salt og peber. Der skæres små snit i køllen og hvidløg skåret i kvarte stikkes ned sammen med lidt timian. Lammekøllen lægges i en lille bradepande og brunes i ovnen ved 225 grader i 15 minutter. Ovnen skrues ned til 160 grader og vand hældes i bradepanden.
Kødet steger videre i 1 1/4 -1 1/2 time. Lad kødet hvide 15 minutter før det skæres i skiver. Skyen serveres eventuelt til kødet.
Fløde og persille kommes i en lille gryde og koges op. Osten røres i og gryden tages fra varmen. Saucen vendes med den nykogte pasta og drysses med friskkværnet peber. Kød i tynde skiver og broccoli serveres til.
|
|
Opskriften er vist 6262 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne