Lammekølle med oste- og persillepasta

Lammekølle med oste- og persillepasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle ca. 2.5 kg.
 salt
 peber
3-4 fedhvidløg
6 stilkefrisk timian
3-4 dl.vand
2 dl.piskefløde
2 dl.friskhakket bredbladet persille
50 g.friskrevet grana padane
2 pk.frisk pasta
 
 Tilbehør:
2 bdt.kogt broccoli drysset med lidt revet citronskal og godt brød
 
Opskrift:
Lammekøllen gnides med salt og peber. Der skæres små snit i køllen og hvidløg skåret i kvarte stikkes ned sammen med lidt timian. Lammekøllen lægges i en lille bradepande og brunes i ovnen ved 225 grader i 15 minutter. Ovnen skrues ned til 160 grader og vand hældes i bradepanden. Kødet steger videre i 1 1/4 -1 1/2 time. Lad kødet hvide 15 minutter før det skæres i skiver. Skyen serveres eventuelt til kødet. Fløde og persille kommes i en lille gryde og koges op. Osten røres i og gryden tages fra varmen. Saucen vendes med den nykogte pasta og drysses med friskkværnet peber. Kød i tynde skiver og broccoli serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 6262 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu