Choko-Appelsin tærte med kokos og mandler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Dorthe Hjort Indsendt : |
|
|
Lav en tærtedej af mel, margarine, æg og sukker. Ælt dejen hurtigt sammen.
Rul dejen ud og læg den i en mellem str. tærteform, og fordel appelsinmarmeladen over dejen.
- Stil tærten køligt 1 time.
Rør smør, sukker og æg godt sammen. Bland kokosmel, mandler og kakao i. Fordel dejen over appelsinmarmeladen. Bag tærten en ½ time ved 200 grader. Tips: Rigtig dejlig som dessert. Kan også serveres med is til. |
|
Opskriften er vist 10708 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne