Jødisk leverpostej
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : |
|
|
Leveren rengøres. Steges på panden ikke for tørt.
Blendes sammen med smøret til en passende konsistens. Salt og peber. Til sidst kommes forholdsvis finthakkede æg i massen, som stilles på køl i en lille form. |
|
Opskriften er vist 16990 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-09-29 09:02:56 Jeg har ofte fået den hos mine jødiske venner. Det er korrekt man bruger løg, hvidløg, hønselever og hønsefedt samt hårdkogte æg. Selv kommer jeg et glas portvin i. anonym - 2010-02-25 19:44:35 Det er rigtigt - der bruges hønsefedt (ikke smør og kød sammen. Hårdkogte æg og løg og hvidløg hakket sammen med den svitsede kyllinge- eller hønselever (uden fedt - altså - det tilsættes først til sidst). anonym - 2010-02-22 09:15:14 Det her er altså heller ikke jødisk - man bruger ikke kød og smør sammen - helt forkert opskrift. Man bruger hønsefedt og løg og hvidløg - så opskriften er bestemt meget forkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne