Jødisk leverpostej

Jødisk leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 pk.kyllingelever
2 store hårdkogte æg
100 g.smør
 
Opskrift:
Leveren rengøres. Steges på panden ikke for tørt.

Blendes sammen med smøret til en passende konsistens. Salt og peber.

Til sidst kommes forholdsvis finthakkede æg i massen, som stilles på køl i en lille form.





karakterer:
Opskriften er vist 16920 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-29 09:02:56
Jeg har ofte fået den hos mine jødiske venner. Det er korrekt man bruger løg, hvidløg, hønselever og hønsefedt samt hårdkogte æg. Selv kommer jeg et glas portvin i.

  -   2010-02-25 19:44:35
Det er rigtigt - der bruges hønsefedt (ikke smør og kød sammen. Hårdkogte æg og løg og hvidløg hakket sammen med den svitsede kyllinge- eller hønselever (uden fedt - altså - det tilsættes først til sidst).

  -   2010-02-22 09:15:14
Det her er altså heller ikke jødisk - man bruger ikke kød og smør sammen - helt forkert opskrift. Man bruger hønsefedt og løg og hvidløg - så opskriften er bestemt meget forkert.