Libanesisk persillesalat

Libanesisk persillesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt af : Sara

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 kopfin bulgur
2 kopfin hakket persille
250-500 g.røde tomater (efter smag)
0.5 frisk finthakket mynte
0.25 kopfinthakket løg
0.5 kopcitronsaft
1 tsk.salt (efter smag)
0.5 kopolivenolie
 
Opskrift:
Hak persille og mynte fint i hånden, rengør det og sæt det til afdrypning. Vask bulguren og bland det med de hakkede tomater, og lad det stå i 20 min. Hak løgene fint og bland persille, mynte, tomater og løg i en skål. Tilsæt citronsaft, olivenolie og salt efter smag, det må ikke blive for smattet. Anret på en fad eller i en skål og pynt med sprøde salatblade.

Tips:

Anvend evt. en kop der svarer til ca 2,5 dl.





karakterer:
Opskriften er vist 31268 gange,
og udskrevet 626 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-14 11:55:10
Man kan se på en Tabbouleh om den er fra en rig familie eller en fattig familie. Hvis der er meget bulgur i er det fra en fattig familie og hvis der ikke er så meget i er det fra en rig familie. Sådan lyder traditionen i Libanon

  -   2010-12-29 14:48:37
rigtig god opskrift

  -   2010-03-14 14:38:37
Bulguren skal koges ca 12 minutter, og derefter stå i kogevandet ca 20 minutter før det blandes sammen med det øvrige