Libanesisk persillesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Libanon Indsendt af : Sara Indsendt : Red : |
|
|
Hak persille og mynte fint i hånden, rengør det og sæt det til afdrypning.
Vask bulguren og bland det med de hakkede tomater, og lad det stå i 20 min.
Hak løgene fint og bland persille, mynte, tomater og løg i en skål.
Tilsæt citronsaft, olivenolie og salt efter smag, det må ikke blive for smattet.
Anret på en fad eller i en skål og pynt med sprøde salatblade.
Tips: Anvend evt. en kop der svarer til ca 2,5 dl. |
|
Opskriften er vist 31323 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Nadja - 2011-08-14 11:55:10 Man kan se på en Tabbouleh om den er fra en rig familie eller en fattig familie. Hvis der er meget bulgur i er det fra en fattig familie og hvis der ikke er så meget i er det fra en rig familie. Sådan lyder traditionen i Libanon nana83 - 2010-12-29 14:48:37 rigtig god opskrift anonym - 2010-03-14 14:38:37 Bulguren skal koges ca 12 minutter, og derefter stå i kogevandet ca 20 minutter før det blandes sammen med det øvrige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne