Marinerede brisler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : |
|
|
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft. Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter. Tag brislerne op og fjern sener og hinder. Læg dem i et let pres, f.eks. mellem to skærebrætter til de føles faste. Skær brislerne i skiver og læg dem taglagt i et fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over brislerne. Lad det trække ca. ½ time. Drys med persille. |
|
Opskriften er vist 7776 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne