Festtarteletter med brisler i creme
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : Red : |
|
|
Brislerne blancheres. Pastinakkerne skrælles, og persillestilkene knækkes af. Brislerne steger under låg i hønsebouillonen med persillestilkene og pastinakskrællerne i ca. 30 min.
Pastinakkerne skæres ud og steges hårdt på pande indtil de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på en pande og lægges til hvile. Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på, og den koges ned, indtil den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Baconen skæres i tern og steges i ovnen på bagepapir ved 180 grader C. Pynt tarteletterne med den stegte bacon. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i, og retten serveres. |
|
Opskriften er vist 10940 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne