Festtarteletter med brisler i creme

Festtarteletter med brisler i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Bisca KarenVolf festtarteletter
 
2 dl.hønsebouillon
200 g.brisler eller kogt hønsekød
250 g.pastinakker
2.5 dl.fløde
1 bdt.bredbladet persille
100 g.bacon i skiver
 
Opskrift:
Brislerne blancheres. Pastinakkerne skrælles, og persillestilkene knækkes af. Brislerne steger under låg i hønsebouillonen med persillestilkene og pastinakskrællerne i ca. 30 min.

Pastinakkerne skæres ud og steges hårdt på pande indtil de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på en pande og lægges til hvile.

Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på, og den koges ned, indtil den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen.

Baconen skæres i tern og steges i ovnen på bagepapir ved 180 grader C.
Pynt tarteletterne med den stegte bacon.

Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i, og retten serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 10940 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu