Brisler med fløde-stuvede kantareller

Brisler med fløde-stuvede kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.rensede brisler
400 g.kantareller
1 skalotteløg
5 kvistefrisk timian
50 g.smør i alt
 salt
 peber
1 tsk.hvedemel
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Brislerne ordnes ved efter et kort opkog at blive befriet for hinder, blod og synlige årer.

Så koges de roligt med urter, krydderier og peber i 20 minutter. De lægges i pres natten over i køleskabet.

Skæres i skiver og steges så i smør ca. 5 min. på hver side og drysses med salt og peber. Stegetiden varierer efter tykkelsen, men regn med ca. 10 min. til overfladen er lysebrun og føles næsten sprød.

Kantarellerne børstes nænsomt evt. med bagepensel og skylles kun hvis de er meget jordfyldte i en grad, der ikke kan børstes af. Løget pilles og hakkes, og begge dele steges i lidt af smørret i 5 min. ved kraftig varme, så drysses med mel og spædes med fløde. Efter 3 min. smages til med timian, salt og peber.

Stuvningen hældes over eller ved de stegte brisler og serveres med ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 17604 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu