Brisler med fløde-stuvede kantareller
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : Red : |
|
|
Brislerne ordnes ved efter et kort opkog at blive befriet for hinder, blod og synlige årer.
Så koges de roligt med urter, krydderier og peber i 20 minutter. De lægges i pres natten over i køleskabet. Skæres i skiver og steges så i smør ca. 5 min. på hver side og drysses med salt og peber. Stegetiden varierer efter tykkelsen, men regn med ca. 10 min. til overfladen er lysebrun og føles næsten sprød. Kantarellerne børstes nænsomt evt. med bagepensel og skylles kun hvis de er meget jordfyldte i en grad, der ikke kan børstes af. Løget pilles og hakkes, og begge dele steges i lidt af smørret i 5 min. ved kraftig varme, så drysses med mel og spædes med fløde. Efter 3 min. smages til med timian, salt og peber. Stuvningen hældes over eller ved de stegte brisler og serveres med ristet brød. |
|
Opskriften er vist 17604 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne