Lille ragout af brisler med morkler og snegle

Lille ragout af brisler med morkler og snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kalvebrissel
25 g.tørrede morkler - blødt op i vand
1 lille dåse snegle
1 lille glas tør hvidvin
1-2 dl.kraftig kalvefond
 Smør til stegning
 
Opskrift:
Brislen skylles grundigt under rindende vand, sættes over i koldt vand med lidt salt og bringes til kogepunktet. Tag kasserollen af blusset og lad det stå 5 minutters tid. Brislen tages op og afkøles. Hvis man sætter den under let pres, bliver det nemmere af fjerne hinder og årestammer, og at skære den ud i tern. De vendes i mel, og brunes kort i smør - nemmest i en sauterepande. Tag brislerne op. De udblødte morkler løber af, hakkes groft og sauteres i samme pande over lavt blus. Der skal mere smør til, som trækker den gode smag fra svampene. Tilsæt vinen, skru lidt op og kog den næsten væk, Tilsæt brislerne og kalvefonden og lad det koge godt ind til smagen er tæt. Salt og Peber. Sneglene skal kun akkurat varmes igennem i sovsen til sidst, Eventuelt skåret i mindre stykker. Om man vil, kan sovsen jævnes en anelse.

Server den lille ragout med snitter af butterdej, eller i krustader.





karakterer:
Opskriften er vist 7466 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Ej zeriøst dt er bar meeega gooodt !!!!!! 2-tal goood der igås?