Lille ragout af brisler med morkler og snegle
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : |
|
|
Brislen skylles grundigt under rindende vand, sættes over i koldt vand med lidt salt og bringes til kogepunktet. Tag kasserollen af blusset og lad det stå 5 minutters tid. Brislen tages op og afkøles. Hvis man sætter den under let pres, bliver det nemmere af fjerne hinder og årestammer, og at skære den ud i tern. De vendes i mel, og brunes kort i smør - nemmest i en sauterepande. Tag brislerne op. De udblødte morkler løber af, hakkes groft og sauteres i samme pande over lavt blus. Der skal mere smør til, som trækker den gode smag fra svampene. Tilsæt vinen, skru lidt op og kog den næsten væk, Tilsæt brislerne og kalvefonden og lad det koge godt ind til smagen er tæt. Salt og Peber. Sneglene skal kun akkurat varmes igennem i sovsen til sidst, Eventuelt skåret i mindre stykker. Om man vil, kan sovsen jævnes en anelse.
Server den lille ragout med snitter af butterdej, eller i krustader. |
|
Opskriften er vist 7466 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2005-01-01 01:01:01 Ej zeriøst dt er bar meeega gooodt !!!!!! 2-tal goood der igås? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne