Cremede brisler i butterdej

Cremede brisler i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.kalvebrisler
2 plader butterdej
50 g.gulerod
50 g.selleri
50 g.porre
50 g.Courgette
1 lille bundt persille
1 lille bundt dild
2 dl.hvidvin
4 dl.kalvebouillon
2 dl.piskefløde
1 spsk.maizena udrørt i lidt koldt vand
 
Opskrift:
Brislerne udvandes i koldt vand i minimum 6 timer. Brislerne koges i letsaltet vand i 5 minutter og afkøles under koldt vand. Brisler renses for hinder og skæres ud i mindre stykker.

Butterdejen deles, bages i ovnen til de er gyldne og sprøde. Grøntsagerne skæres i fine strimler(julienne), og blancheres i letsaltet vand. Hvidvinen kommes i en gryde og reduceres til det halve. Bouillonen tilsættes og reduceres til det halve. Piskefløden tilsættes, koges 2 minutter og jævnes af evt. Med lidt maizena. Tilsmages med en knivspids salt og peber. Persille og dild hakkes.

Brisler, grøntsager og krydderurter kommes i hvidsvinssaucen. Butterdejen flækkes og de cremede brisler fordeles på butterdejen, og låget lægges på.





karakterer:
Opskriften er vist 8533 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu