Braiserede brisler med krabberavioli
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : Red : |
|
|
Raviolidej:
Bland alle ingredienser til en blank og sej dej. Pak den i film og læg den på køl. Brisler: Dæk brislerne med koldt vand og bring dem i kog. Lad simre i 5 minutter og køl dem af. Rens brislerne til der kun er rent kød tilbage. Steg brislerne flot gyldne i smør. Tilsæt gulerodsstrimler, timian, laurbærblade, hakket hvidløg og 2 hakkede skalotteløg og lad simre i 5 minutter. Tag brislerne op og si fedtstoffet fra, tilsæt portvin og reducer til det halve. Tilsæt brun fond og læg brislerne ned i saucen igen. Læg låg på gryden og stil den i ovnen ved 180° i 15 minutter. Løft brislerne op igen, smag saucen til med salt og peber og hæld den over brislerne. Ravioli: Rul 2 tynde plader pastadej ud evt. på en pastamaskine. Placer på den ene plade med 5 cm. mellemrum 4 små bunker krabbekød. Pensl med vand omkring krabbekødet og læg den anden pastaplade ovenpå. Tryk grundigt sammen omkring krabbekødet. Skær 4 krabberaviolier fri af pastapladen og kog dem i saltet vand i 2 minutter. Spinat: Vask og pluk spinaten. Sauter 2 hakkede skalotteløg i smør i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt den vaskede spinat og lad det simre, til spinaten er faldet ned. Smag til med lidt hvidløg, salt og peber. Ingefær-citrongræsbouillon: Reducer fjerkræbouillon, hakket ingefær og citrongræs til det halve. Tilsæt 30 g. smør, salt og peber og si bouillonen. Anretning: Fordel krabberaviolierne i 4 dybe tallerkener, dæk med en skefuld spinat og et stykke braiseret brissel med portvinssauce og et drys hakket purløg over. Hæld bouillonen i bunden af tallerkenerne. |
|
Opskriften er vist 10798 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne