Braiserede brisler med krabberavioli

Braiserede brisler med krabberavioli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalvebrisler
1 gulerod
4 skalotteløg
 timian
 laurbærblade
2 fedhvidløg
1000 g.frisk spinat
 smør
3 dl.Portvin
3 dl.brun fond
2 cm.Ingefær
2 stilkecitrongræs
0.5 bdt.Purløg
5 dl.fjerkræbouillon
150 g.krabbekød fra krabbekløer
 salt
 peber
 
 Raviolidej
150 g.dansk økologisk hvedemel
50 g.durummel
2 æg
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Raviolidej:
Bland alle ingredienser til en blank og sej dej. Pak den i film og læg den på køl.

Brisler:
Dæk brislerne med koldt vand og bring dem i kog. Lad simre i 5 minutter og køl dem af. Rens brislerne til der kun er rent kød tilbage. Steg brislerne flot gyldne i smør. Tilsæt gulerodsstrimler, timian, laurbærblade, hakket hvidløg og 2 hakkede skalotteløg og lad simre i 5 minutter. Tag brislerne op og si fedtstoffet fra, tilsæt portvin og reducer til det halve. Tilsæt brun fond og læg brislerne ned i saucen igen. Læg låg på gryden og stil den i ovnen ved 180° i 15 minutter. Løft brislerne op igen, smag saucen til med salt og peber og hæld den over brislerne.

Ravioli:
Rul 2 tynde plader pastadej ud evt. på en pastamaskine. Placer på den ene plade med 5 cm. mellemrum 4 små bunker krabbekød. Pensl med vand omkring krabbekødet og læg den anden pastaplade ovenpå. Tryk grundigt sammen omkring krabbekødet. Skær 4 krabberaviolier fri af pastapladen og kog dem i saltet vand i 2 minutter.

Spinat:
Vask og pluk spinaten. Sauter 2 hakkede skalotteløg i smør i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt den vaskede spinat og lad det simre, til spinaten er faldet ned. Smag til med lidt hvidløg, salt og peber.

Ingefær-citrongræsbouillon:
Reducer fjerkræbouillon, hakket ingefær og citrongræs til det halve. Tilsæt 30 g. smør, salt og peber og si bouillonen.

Anretning:
Fordel krabberaviolierne i 4 dybe tallerkener, dæk med en skefuld spinat og et stykke braiseret brissel med portvinssauce og et drys hakket purløg over. Hæld bouillonen i bunden af tallerkenerne.





karakterer:
Opskriften er vist 10798 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu