Lasagne med kalvebrisler og Karl Johan

Lasagne med kalvebrisler og Karl Johan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 store kalvebrisler kogt i 5 minutter
1000 g.Karl Johan svampe
8 firkanter (lasagneplader) af pastadej på ca. 10 x 10 cm
2.5 dl.kalvefond
2 spsk.piskefløde
5 centilitertrøffelsky
 salt
 peber
5 centiliterolie
10 g.smør
 
Opskrift:
Skær kalvebrislerne i skiver på ca. ½ cm. Steg dem i smør ved svag varme indtil de er pænt lysebrune. Drys lidt salt og peber på. Steg Karl Johan'erne i olie og hæld dem i en si. Kom kalvefond i en gryde, tilsæt trøffelsky, fløde, Karl Johan'er og krydr med salt og peber. Når kalvebrislerne er stegt, tørres de let med et viskestykke, før de kommes i saucen. Lad det hele småkoge i 5 minutter. 4 af lasagnepladerne snittes i facon som et kryds. Varm alle 8 i varmt vand.

Anretning:
De 4 hele plader lægges på 4 varme tallerkener, og brisler og svampe fyldes ovenpå. De 4 snittede plader lægges ovenpå, og saucen hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 7220 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu