Lasagne med kalvebrisler og Karl Johan
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : |
|
|
Skær kalvebrislerne i skiver på ca. ½ cm. Steg dem i smør ved svag varme indtil de er pænt lysebrune. Drys lidt salt og peber på.
Steg Karl Johan'erne i olie og hæld dem i en si. Kom kalvefond i en gryde, tilsæt trøffelsky, fløde, Karl Johan'er og krydr med salt og peber.
Når kalvebrislerne er stegt, tørres de let med et viskestykke, før de kommes i saucen. Lad det hele småkoge i 5 minutter.
4 af lasagnepladerne snittes i facon som et kryds. Varm alle 8 i varmt vand.
Anretning: De 4 hele plader lægges på 4 varme tallerkener, og brisler og svampe fyldes ovenpå. De 4 snittede plader lægges ovenpå, og saucen hældes over. |
|
Opskriften er vist 7220 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne