Brisler med calvados
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : Red : |
|
|
Vand brislerne ud. Se Brisler.
Gør grøntsagerne i stand. Pil og hak løgene. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Befri brislerne for hinder m.m. og skyl dem i koldt vand. Tør dem, med køkkenrulle og skær dem i skiver. Vend brisselskiverne i mel og brun dem kort i smør i en stegegryde. Tilsæt grøntsagerne og lad dem svitse med. Flambér brislerne: Overhæld dem med den lune calvados - hvis den er for kold, fænger den ikke - og antænd med en tændstik. Lad flammerne dø ud eller sluk de sidste med bouillonen, der hældes over retten. Lad retten småsnurre uden låg ca. 10-15 min, til løg og gulerødder er netop møre. Smag til med salt og peber og server retten. Tips: Byd flutes eller pillekartofler til. Rispilaf passer også godt som tilbehør. Anden spiritus kan bruges: cognac eller blommebrændevin. Det er vigtigt at alkoholprocenten er mindst 40, ellers fænger den ikke. Grøntsagerne kan også varieres, men man bør afstå fra de meget dominerende til de sartsmagende brisler. |
|
Opskriften er vist 10558 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne