Brissel ragout med rejer

Brissel ragout med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 brisler
 vand
 fond
 fint snittet porrer
 rejer
 evt.et par dråber citronsaft
 
Opskrift:
Blancher brislerne i vand med salt i 3-4 minutter. Afkøles i koldt vand. Fjern hinder og årer.

Koges i fond i ca. 15-20 minutter og afkøles lidt. Skæres ud i strimler og ristes på en pande med lidt fint snittet porrer.

Rejerne kommes på og evt. et par dråber citronsaft.

Serveres med ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu