Brissel ragout med rejer
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : Red : |
|
|
Blancher brislerne i vand med salt i 3-4 minutter.
Afkøles i koldt vand.
Fjern hinder og årer.
Koges i fond i ca. 15-20 minutter og afkøles lidt. Skæres ud i strimler og ristes på en pande med lidt fint snittet porrer. Rejerne kommes på og evt. et par dråber citronsaft. Serveres med ristet brød. |
|
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne