Kalvenosser
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt : |
|
|
Kalvenosserne vendes i mel som er blandet med salt og godt med sort peber, dyppes i æggemsssen og vendes i rasp. Smørret brunes på panden, nosserne brunes, herefter skrues der ned for varmen. Er færdige efter ca. 10 minutter.
Serveres med kartofler stegt på pande med smør og krydderurter. 1 citronbåd pr. næse. Salat. |
|
Opskriften er vist 8845 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne