Fisk i fad med æbler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom fiskefileterne i et smurt ovnfast fad.
Lyssej kan bruges alene, men et stykke torsk, skrubbe og rødspætte giver retten en ekstra karakter. Skræl æblerne, skær dem i tynde skiver og læg dem over fisken. Løget skæres i skiver og svitses på en pande og løgringene lægges over fisken. kryder med salt og peber. Rør tomatpure, hakkede tomater, fløde og hvedemel sammen, kryder med salt og peber og hæld det over. Drys karry på efter smag og slut af med smørklatter. Fadet skal have ca. 25 minutter i en 200 grader C. alm. ovn. Serveres med løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 136117 gange,
og udskrevet 4901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2022-07-05 18:28:31 På top 10 over familiens fiskefavoritter. Super lækker ret som alle kan lide (også dem, som ikke normalt er vilde med fisk). anonym - 2017-04-22 19:51:17 Torsk, lyssej, mørksej ..al mager fisk kan bruges. Brug gode danske æbler med sødme. Superlækkert! Bente K - 2014-11-18 12:17:27 Rigtig god, velsmagende og nem ret. Jeg smagte de hakkede tomater mm til med lidt sukker. Jeg brugte torskefilet i stedet for lyssej. anonym - 2012-11-01 14:06:21 Lyssej kan købes frosne i Bilka og Netto. tove - 2009-08-15 21:04:30 lyssej er en torskeart hvis man kan sige sådan den har samme form som en torsk der er også en mørksej den er lidt mørker i kødet og de smager stort set ens Patrick :) - 2009-05-13 19:26:10 et spørgsmål. Hvad er lyssejfilet?? anonym - 2008-04-08 11:53:12 Super god ret til hverdag smager godt og er nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne