Kalvebrisler med grønsager - i trykkoger
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : |
|
|
Læg brislerne i koldt vand 1 times tid.
Kom dem i kogende vand 2-3 min., skyl dem i koldt vand og befri dem for hinder, årer og andre urenheder.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først de hele brisselstykker heri, så de pillede løg, gulerødder og selleri.
Hæld vinen ved og krydr med salt, peber, timian og laurbærblad.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad det koge 8 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Varm ærterne igennem i retten, smag den til og server den med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 8502 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne