Valnødde lagkage med jordbær
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes let og luftigt.
Mælken tilsættes.
Bland mel, hjortetaksalt og nøddekærner og vend i.
To lagkageforme smøres, og dejen fordeles heri.
Sættes i ovnen på næstnederste rille.
Bages ved 200 grader C. i 8 - 10 min.
Bundene tages ud og køles ned på en bagerist. Smør den ene side af bundene med ribsgeleen. Pisk fløden til skum, og tilsæt sukker og vanilje. Udblød husblasen i koldt vand i ca. 3 min. Vrid den fri for vand og hæld 1/2 dl. kogende vand over. Vend forsigtigt husblasen i flødeskummet sammen med bærrene, der er skåret i skiver. Læg jordbærfyldet imellem bundene. Pynt kagen med flødeskum samt skivede jordbær. Drys med pistacienøddekærner. |
|
Opskriften er vist 12871 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne