Fudge
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chokoladen smeltes over vandbad (ikke kogende).
Flødeost og mælk/fløde kommes i blenderen og køres glat og let. flormelissen sigtes og tilsættes gradvist, medens blenderen kører på lavere hastighed. Den smeltede chokolade, vanilje og salt blendes ind. Pekannødder eller valnødder hakkes groft og røres i blandingen der fordeles i en smurt form på ca 25x25 cm. Dækkes med plastfilm og sættes i køleskab – gerne natten over. Skæres i tern på 3-4 cm og serveres. Der bliver omkring 60 stykker. |
|
Opskriften er vist 35037 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Mira - 2011-01-03 18:35:39 Nem og hurtig og smager supergodt! Jose pigen - 2008-09-06 18:38:43 efter min megning er det lidt mærkeligt af blande chokoladeknapper og flødeost John Sneglesen - 2007-09-04 11:39:22 I <3 FUDGE! DEN HER OPSKRIFT ER BARE SUPER! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne