Marengsfudge
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Kog en lage af sukker, salt, sirup og vand i en tykbundet gryde. Lad den koge i ca. 45 minutter og hæld derpå lidt af massen i et glas med koldt vand for at kontrollere om fudgen er færdig. Hvis massen stivner, således at den kan knækkes, er den færdig.
Pisk nu æggehviderne stive med elpiskeren, og fortsæt derpå med at piske, mens sukkerlagen i en fin stråle hældes i æggehviderne. Der piskes indtil massen begynder at blive tyk. Lad massen afkøle. og hak imens nødderne. Bland halvdelen af nødderne i massen og smag til med vaniljesukker. Hæld nu massen ud på et stykke smurt bagepapir og fordel resten af nødderne herover. Skær konfektmassen i passende stykker og stil den i køleskabet. Tips: Hvis de sidder fast på papiret, kan man lægge det hele i fryseren et øjeblik. Så går det lettere med at løsne dem fra papiret. |
|
Opskriften er vist 12707 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne