Fudge med mandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Kom alle ingredienserne und tagen nougaten i en tykbundet gryde og kog det sammen ca. 25 min. under omrøring. Dryp lidt af karamellen i en kop koldt vand. Kan man rulle massen til en kugle, er den færdig. Er den for tynd, koges videre. Smelt nougaten heri.
Foer en lille bradepande ca. 20 x 20 cm med bagepapir. Smør papiret med smør og hæld fudgemassen heri. Når massen næsten er stivnet, skæres den i tern. Når fudgen er helt kold, pakkes de i plastfolie og opbevares i en beholder med tætsluttende låg et køligt og mørkt sted.
|
|
Opskriften er vist 15512 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne