Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Connie Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 83618 gange,
og udskrevet 1953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-12 13:13:58 fy for den. Det er da virkelig at ødelægge et godt stykke kød. Jeg fuldte opskriften til punkt og prikke. Det var bestemt ikke et hit i min familie. Hilsen Køkkenassistenten Tsc - 2009-09-24 12:52:47 Bare lige et spørgsmål, hvad jævner i retten med ? mig - 2009-09-09 10:27:21 Kanon ret! Valgte dog at komme lidt fløde i retten for at udjævne saucen lidt, og gøre den mere cremet. GL 2008.06.17 - 2008-06-17 15:36:30 Denne opskrift er super god. Vores gæster var vilde med den. Kan varmt anbefales ubs - 2007-10-27 16:45:18 God opskrift, lækker sovs - næste gang retten skal laves vil jeg krydre svinemørbraden lidt mere. Anbefalelsesværdig. anonym - 2007-04-20 17:59:12 nkm igen. Men stegetiden er for lang, med mindre man vil have mørbraden tæt på "tørstegt" 15-20 min i gryden er passende efterfulgt med 5-10 min. indpakket i folie. nkm - 2007-04-20 17:57:40 fantastisk lækker opskrift.Specielt havde jeg aldrig forestillet mig frisk pasta sammen med svinemørbrad.Alletiders. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne