Klipbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i salt i en røreskål. Smelt honning og margarine i en gryde, tilsæt vand og hæld blandingen i gæropløsningen, når den er fingervarm. Tilsæt nu 1 æg, grahamsmel og det meste af hvedemelet og ælt dejen grundigt igennem.
Lad den hæve lunt og tildækket i 40-50 min., vend den derpå ud på køkkenbordet med resten af melet og form den til et aflangt brød, der lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver en halv times tid. Klip brødet med en saks og træk "snipperne" til hver sin side. Pisk det andet æg sammen og pensl brødet med dette, inden det sættes i ovnen ved 200 grader C. Bages i ca. 30 min., til brødet er smukt gyldent. |
|
Opskriften er vist 6945 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne