Lasagne 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og lad det svitse. Tilsæt de resterende ingredienser (gulerødderne skal i hele) og lad det simre i 3 timer. Ja det er rigtigt med 3 timer. Spæd til med vand undervejs.
Mos gulerødderne og kom dem tilbage i kødsaucen. Bechamelsauce: Smørret smeltes i en gryde og melet røres i, mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt under omrøring til en passende konsistens, moxarella tilsættes og saucen smages til med muskat og salt. Læg lasagnen sammen og bag den ca 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 145005 gange,
og udskrevet 4724 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (103 stemmer) |
|
Kommentarer AJ - 2017-05-12 11:37:15 3 timer i gryde Hvis man er så heldig at eje en slowcooker skal man bestemt prøve det. Jeg laver dobbelt portion i min slow cooker og lader den køre 12-14 timer på low/lav. Jeg bryder mig normalt ikke om lasange med undtagelse af denne her. Den fåes bare ikke bedre. Til den der skære ned på simre tiden. Det er self jeres eget valg men gi den fulde simre tid et forsøg evt i en weekend og I vil få en langt bedre lasange :) Susanne - 2012-06-12 19:37:43 Min yndlingslasagne... Jeg laver den tit, og den får altid ros, når jeg serverer den for andre :) jonny 2620 - 2011-01-21 15:55:12 det er den bedste lasange jeg har smagt :-) den er værd at vente 3 timer på anonym - 2009-05-18 15:25:11 kan man godt bruge grisekød? Fam. Johansen - 2009-04-01 20:04:52 Fantastisk lasagne!!! Hold op den er god, og man ved hvad der er i den! Vi brugte dog kun halvanden time i gryden, og 20 min i ovn. Det var perfekt! Gangzter - 2008-01-30 13:04:54 er det ikke lidt meget med 3 timers kogetid..?? tina a - 2008-01-05 13:49:54 Til Lotte. Bare prøv. Hakket kød er ofte det mindst møre kød, så den tid kødsaucen står og simrer er alle minutterne værd. Lav dobbelt portion så er der nem mad i fryseren til en anden dag. Jeg tilsætter altid en spsk. sukker i retter med tomater, det fremhæver sødmen i tomaterne. Kirstine - 2008-01-03 12:48:55 jo længere en kødsauce koger, jo bedre smager den... men gider nu ikke koge min kødsauce i 3 timer, når det er til lasagne. Kun når jeg laver pasta m. kødsauce... langtidssimret kødsauce er bare det bedste :D Hanne - 2007-12-31 09:16:20 Der skal ikke bruges bouillon, især ikke hvis kødet er af god kvalitet og skal "simre" i 3 timer.En Italiensk husmor vil aldrig købe en ringe kvalitet hakket oksekød. Lotte - 2007-10-21 16:16:23 3 TIMERS KOGETID... hvad skal det gøre godt for? Isabella - 2007-10-16 09:51:48 Den er total go´ Stina - 2007-06-13 12:39:22 Lækker opskrift, hver at prøve. Nicoline og Kasper - 2007-04-03 22:45:48 Rigtig god opskrift! Vihar just indtaget en vellykket lasagne. anna bjørg - 2005-01-01 01:01:01 super god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne