Marineret mørbrad med flødekartofler og grøn salat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ulla Indsendt : Red : |
|
|
Flødekartofler:
Skræl kartoflerne og skær den i skiver – kan vente i vand til de skal i ovnen. Kartoflerne drysses med salt og knust hvidløg og fløden hældes over. Skal have 1 time ved 200 grader i ovnen. Brug varmluft, så kan mørbraden være nedenunder. Mørbraderne lægges i en plastpose med marinaden (skal ligge i køleskabet i ca. 1 time). Steges i ovnen nederste rille i 25-30 min. – Tag dem ud og lad dem trække under folie og et håndklæde for at holde på varmen. Icebergsalaten snittes fint – grøn peber, agurk og forårsløg skæres i små stykker. Olivenolie, eddike, sukker og salt piskes sammen (skal smage sur/sødt) og hældes over salaten. Tips: Retten er meget let at gå til, og man kan have det hele i ovnen på en gang. |
|
Opskriften er vist 58483 gange,
og udskrevet 1335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-17 09:32:13 denne ret har vi serveret for 32 mand og det er nok ca de 20 stk der har spurt om hvad der alt var i salaten + dressing , så det var lykken med salaten mona - 2008-05-31 14:24:09 alletiders opskrift, kødet var saftigt, og salaten super super Rebecca - 2008-02-12 17:33:49 Super god grøn salat, kan stærkt anbefales!! Lene - 2007-02-19 13:30:01 Nem at forberede inden gæsterne kommer. Men måske lige lovlig stor portion til 4! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne