Banan æblekage

Banan æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HK

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 æbler
4 bananer
1 dl.sukker
2 æg
2 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 mandelessens efter smag (forsigtig)
 
Opskrift:
Pist æg og sukker sammen, rør mel og bagepulver i og en smule mandelessens. Skræl æblerne og riv dem. Skær bananerne i tynde skiver. Fordel bananskiverne i et smurt ildfast fad. Hæld de revne æbler derover.

Fordel nu dejen over de revne æbler og bag kagen ved 200 grader C. i ca. 15 - 20 minutter til dejen er gyldenbrun.

Tips:

Serveres varm med creme fraiche eller kold flødeskum. Kagen kan holde sig et par dage i køleskabet og smager også godt kold.

I stedet for at bruge mandelsesssens, kan man knuse makroner over æblemosen, for dejen hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 36675 gange,
og udskrevet 659 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-26 14:31:05
God med vaniliesukker 😋😋

  -   2015-03-05 13:52:42
Har hakket bananer og æbler, tilført 1 tsk vaniliesukker, i springform 40 min, kakaoglasur på toppen og voila 😃 ungernes favoritkage - velbekomme 😃

  -   2012-06-09 14:26:08
rigtig god men lidt tør

  -   2012-02-18 17:13:20
Hurtig og nem at lave, den anbefaler jeg til alle der er lidt lækkersulten.

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare virkelig god og frisk og var meget populær da jeg serverede den