Banan æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : HK Indsendt : Red : |
|
|
Pist æg og sukker sammen, rør mel og bagepulver i og en smule mandelessens. Skræl æblerne og riv dem. Skær bananerne i tynde skiver. Fordel bananskiverne i et smurt ildfast fad. Hæld de revne æbler derover.
Fordel nu dejen over de revne æbler og bag kagen ved 200 grader C. i ca. 15 - 20 minutter til dejen er gyldenbrun. Tips: Serveres varm med creme fraiche eller kold flødeskum. Kagen kan holde sig et par dage i køleskabet og smager også godt kold. I stedet for at bruge mandelsesssens, kan man knuse makroner over æblemosen, for dejen hældes over. |
|
Opskriften er vist 36675 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2015-09-26 14:31:05 God med vaniliesukker 😋😋 Susanne - 2015-03-05 13:52:42 Har hakket bananer og æbler, tilført 1 tsk vaniliesukker, i springform 40 min, kakaoglasur på toppen og voila 😃 ungernes favoritkage - velbekomme 😃 cecilie - 2012-06-09 14:26:08 rigtig god men lidt tør Kenneth - 2012-02-18 17:13:20 Hurtig og nem at lave, den anbefaler jeg til alle der er lidt lækkersulten. Lene F - 2005-01-01 01:01:01 den er bare virkelig god og frisk og var meget populær da jeg serverede den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne