Kylling i ølsovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : jam Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i pande. Sauter kyllingebryster i 8-10 min. over svag varme. tilsæt øl, bouillon og krydderier, blandt grundigt, tildæk. steg i 45-50 min.
Bland smør og mel, stil til side. Tag kyllingen op af panden. tilsæt smør- og melblandingen. Rør indtil sovsen bliver tykkere. Server med ris, grøntsager eller pasta Tips: Jeg tilsætter lidt citronsaft til sidst, men det kan udelades. det bliver en rigtig lækker cremet ret, hvor kyllingekødet er utroligt saftigt. |
|
Opskriften er vist 11735 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne