Kylling i ølsovs

Kylling i ølsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jam

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.smør
4 kyllingebryster (flåede)
2.5 dl.øl
2.5 dl.hønsekødsbouillon
1 tsk.timian
 salt
 peber
2 spsk.blød smør
2 spsk.hvedemel
 lidtcitronsaft
 
Opskrift:
Smelt smørret i pande. Sauter kyllingebryster i 8-10 min. over svag varme. tilsæt øl, bouillon og krydderier, blandt grundigt, tildæk. steg i 45-50 min.

Bland smør og mel, stil til side. Tag kyllingen op af panden. tilsæt smør- og melblandingen. Rør indtil sovsen bliver tykkere. Server med ris, grøntsager eller pasta

Tips:

Jeg tilsætter lidt citronsaft til sidst, men det kan udelades. det bliver en rigtig lækker cremet ret, hvor kyllingekødet er utroligt saftigt.





karakterer:
Opskriften er vist 11736 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu