Stenalderbrød 1
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til 1 dag røres godt sammen og sættes køligt (men ikke køleskabskoldt) natten over.
Efter 1 døgn tilsættes ingredienserne til 2 dag Det hele køres langsomt i røremaskinen små tyve minutter og slås derefter op til to brød. Bager godt 45 minutter ved 180 grader - afhængig af ovnens personlighed. Tips: Bageren i Gentoftegade, Michael Hjort, har fået en Guldmedalje for Danmarks bedste rugbrød - Stenalderbrødet, her er opskriften |
|
Opskriften er vist 23635 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-11 22:16:33 Jeg erstatter de 500 g. Rugkerner med de kerner der er i skabet, brødet bliver lige så godt og smagen varieret, :) anonym - 2013-04-24 13:06:35 det er overhovedet ikke stenalder, da der ikke må indgå nogen former for korn i! dvs. ingen rug eller hvedemel... anonym - 2013-02-26 15:42:47 Dette er ikke et stenalderbrød... Bl.a. Hvedemelen må ikke indgå... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne