Cremet jordnøddekylling / wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien op i en wok eller sauterpande.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter. Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citronbåde og kog op.
Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen begynder at tykne. Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 65920 gange,
og udskrevet 1460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Emilie - 2015-02-18 18:08:22 Mine kræsne piger spiste med god apetit, det er nærmest et mirakel Littie - 2011-05-31 11:08:57 Smager også super med bambusskud og minimajs, samt nudler i stedet for ris :) Littie - 2011-05-30 17:06:30 Jeg vil lige gøre opmærksom på, at denne type sovs hedder satay, og retten har kinesisk afstamning. Så er det i hvert fald lettere at finde frem til lignende opskrifter ;) Og som en sidenote kan det godt betale sig at investere i en god kvalitetsjornøddesmør/-peanutbutter. Fx den økologiske fra Green Choice :) (bag på glasset står der desuden en lignende opskrift på satay-sauce) Så nu glæder jeg mig bare til, at klokken bliver mange, så jeg har en undskyldning for at gå i gang med denne opskrift. Både min kæreste og jeg glæder os vildt meget til at smage denne ret :) charlotte - 2008-07-21 19:12:27 Super god opskrift, brugte en mild karrypasta med stor succes for hele familien. En opskrift der er meget simpel og som bare må prøves. Hans Henrik - 2005-01-01 01:01:01 Lavet den uden fiskesauce og citronbåde. Selv mine kræsne drenge (5 og 8 år) spiste den. Hvis den er blevet lidt stærk så tilsæt en smule mere kokusmælk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne