Kyllingebryst i paprikasauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Kyllingebrystfileterne skæres i grove strimler, og brunes af på panden.
Champignons og cocktailpølser kommes ved, og brunes med til kødet er mørt.
Kryders med salt og peber.
Til paprikasaucen smeltes smøret ved svag varme i en gryde. Posernes indhold kommes i og piskes sammen. Mælk tilsættes, og saucen piskes godt igennem, og koger et par minutter. Hældes på panden, og simre ved svag varme sammen med kyllingestykkerne ca. 5 minutter. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 32102 gange,
og udskrevet 663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Miemiv - 2010-04-30 20:11:35 Dette er ikke en opskrift. Det er "mad for dummies" Det kan ethvert fjols da bikse sammen UDEN en opskrift... Torben - 2010-03-24 17:09:04 Jeg synes at retten smager rigtig godt, og min søn er vild med den. Og så er den jo dejlig hurtig at lave. Maria - 2009-09-10 14:30:30 Enig med Elisabeth - dejligt med en nem hverdags opskrift hvor der for engangsskyld ikke skal en milliard ting i... Elisabeth - 2009-08-21 14:05:13 Skønt med en nem sauce til os som ikke har så meget tid i hverdagen til lave mad, kokke må se bort fra denne opskrift og selv være kreative, det har tiden på kokkeskolen forhåbentlig lært dem! Anita - 2008-10-04 17:01:29 bund karakter herfra.. man skriver ikke en opskrift på sauce, og så skriver man 2 breve pulver bretagne fra knorr.. Det kan jeg, som kok, jo f.eks ikke bruge til noget.. så hellere find opskriften på saucen på nettet og sæt den med ind.. undskyld mig.. men er en stor skuffelse at finde en opskrift der lyder sådan, så tag det hellere som et godt råd end kritik.. anitta - 2007-03-11 12:41:03 det smager rigtig godt selvom det er med pulver sovs... :-) Vibeke - 2005-01-01 01:01:01 Blev vældig skuffet over opskriften på paprika sauce, ser ikke et brev pulver som en opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne