Mysli Grovbrød

Mysli Grovbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.økologisk kærnemælk
25 g.gær
0.5 tsk.salt
250-300 g.hvedemel
50 g.mysli
3 dråberolie
 
Opskrift:
Myslien blendes sammen med Kærnemælken. Kærnemælken og Myslien varmes op til ca. 30 grader (håndvarm). Gæren opløses i blandingen. Der tilføres ca. 150 g. af melet røres kraftigt ud i blandingen. Salt tilføres. Yderligere mel tilføres, og der æltes indtil man har en jævn dej. (må ikke være for tør). En brødform smøres med 3 dråber olie. Dejen formes så den passer med bunden af formen, og lægges heri. Dej og form sættes til hævning et lunt sted i ikke mindre end 2 timer. Ovnen forvarmes til 225 Co. Den hævede dej smøres med kærnemælk. Dej og form bages i ca. 25-30 minutter. Til brødet er gyldent.





karakterer:
Opskriften er vist 13151 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu