Mysli Grovbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Myslien blendes sammen med Kærnemælken.
Kærnemælken og Myslien varmes op til ca. 30 grader (håndvarm).
Gæren opløses i blandingen. Der tilføres ca. 150 g. af melet røres kraftigt ud i blandingen.
Salt tilføres. Yderligere mel tilføres, og der æltes indtil man har en jævn dej.
(må ikke være for tør).
En brødform smøres med 3 dråber olie. Dejen formes så den passer med bunden af formen, og lægges heri. Dej og form sættes til hævning et lunt sted i ikke mindre end 2 timer.
Ovnen forvarmes til 225 Co.
Den hævede dej smøres med kærnemælk.
Dej og form bages i ca. 25-30 minutter. Til brødet er gyldent.
|
|
Opskriften er vist 13151 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne