Grovbrød med 3 slags mel
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i det lunkne vand.
øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes godt igennem, til den er blød og ensartet.
Stilles til hævning, tildækket i ca. 30 min. til det har fået dobbelt størrelse.
Dejen slåes ned og formes til brød.
Efterhæver ca. 20 min. på pladen. Ridses eller prikkes og pyntes evt. med birkes eller sesamfrø.
Sættes i en 220 grader varm ovn i 30 - 35 min. Lyder brødet hult når du banker i bunden er det færdigt. |
|
Opskriften er vist 18643 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Frederikke Feodora Dorothea Roulund - 2021-11-13 18:51:57 Lyder hult når man banker på det efter 25 minutter i varmluft ovn ved 220°celcious. hernandes - 2011-01-19 06:55:00 det er tæt på at være de bedste bolle jeg nogensinde har smagt. top karkter her fra. undlod også kommen da jeg mener det er noget der høre til i ost. :) Helle - 2010-01-31 17:14:03 Et rigtig godt brød, som overhovedet ikke er "tungt" på trods af, at det indeholder 3 melsorter. Den opskrift bruger jeg gerne igen - jeg indlod kommen, da jeg skulle bruge brødet til børn! Ann - 2009-03-25 17:12:54 Hvor mange dl. er 1 bæger yougurt naturel?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne