Grovbrød med courgetter eller Gulerod
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Riv de vaskede courgetter groft og bland dem i en skål med 1 tsk. salt. Lad dem trække i ca. 20 minutter og pres dem fri for væde.
Rør gæren ud i 2 dl. af vandet. Tilsæt honning og lad væden stå lunt til den skummer let, efter ca. 20 minutter. Rør gærvæden sammen med courgetterne. Tilsæt de sidste 2 dl. vand, 1 tsk. salt og mel. Rør alt sammen til en tyk grød. Pres "grøden" ned i en smurt bageform og glat overfladen med en ske. Dejen skal fylde formen knap 3/4 op. Dæk formen med film eller et fugtigt klæde, og lad dejen hæve et lunt sted til den når formens kant, ca. 2 timer. Bag brødet i ovnen ved 200 graders varme i ca. 70 minutter. |
|
Opskriften er vist 8043 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne