Grovboller med løg
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : stk. Indsendt : |
|
|
De grofthakkede løg dampes møre og afdryppes og afsvales. Gæren udrøres i lunkent vand, og blandes med olie og løg. Æltes i melet, samt kernerne lidt ad gangen. Stilles til hævning 30-45 min. Slå dejen ned og ælt den igennem, den deles i 2 kugler der trilles i tykke pølser, de hviler i 2 min. Skæres ud og trilles til boller (ca. 20 stk. i alt.) Efter hæver på bageplader i 15 min. Bages ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 9340 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne