Grovboller med løg

Grovboller med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : stk.

Indsendt :     

Ingredienser:
6 dl.vand
50 g.gær
0.5 dl.olie
2 mellemstore løg
200 g.majsmel
2 dl.blandede kerner af hvede rug og sesam
700 g.hvedemel
 
Opskrift:
De grofthakkede løg dampes møre og afdryppes og afsvales. Gæren udrøres i lunkent vand, og blandes med olie og løg. Æltes i melet, samt kernerne lidt ad gangen. Stilles til hævning 30-45 min. Slå dejen ned og ælt den igennem, den deles i 2 kugler der trilles i tykke pølser, de hviler i 2 min. Skæres ud og trilles til boller (ca. 20 stk. i alt.) Efter hæver på bageplader i 15 min. Bages ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 9340 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu