Slankegrovboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Varm 2 dl vand op med hørfrø og 3-kornsbland. Lad det trække, til det er håndvarmt. I et stort fad blandes salt, sukker, tørgær, mel og grahamsmel, og heri hældes den håndvarme kornblanding og resten af vandet. Ælt dejen godt sammen med hænderne, den skal være let klistret. Stil den til hævning lunt og tildækket 1 time. Ælt igennem, og form 24 boller. Sæt dem på en plade, og rids dem i toppen. Efterhæver en halv time. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tips: Opbevares i køleskab. Bollerne er fryseegnede. |
|
Opskriften er vist 27903 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer 16 årig - 2012-11-26 11:54:33 hold da op, virkelig forfærdelige boller! eren erfaren bager, og bager alt det brød som spises i voreshus, men denne gang lod jeg min far finde en opskrift, hvilket jeg normalt ikke bruger... kæmpe fejl... de blev alt for tørre, som jeg kunne mærke på dejen lige fra starten af... for meget mel elle for lidt vand, og så skal man huske at ælte en dej RIGTG godt og længe! desværre ikkeen suces:( Tina Berg - 2011-08-28 14:52:23 Rigtig lækre boller, jeg udelukker dog sukker, det kan man sagtens undværre. tina tøzzen- - 2005-01-01 01:01:01 super lækre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne