Norske grovboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
Kog vand og olie op. Hæld det over de knækkede hvedekerner og lad det langsomt køle af, til det er håndvarmt.
Smuldr gæren i og rør rundt til den er helt opløst. Bland hytteost, salt, grahamsmel og størstedelen af hvedemelet i.
Lad dejen hæve 1 time. Hæld den ud på det let meldryssede bord og ælt den smidig. Del dejen i lige store stykker og form dem til boller. Læg dem på bageplade dækket med bagepapir.
Hæver tildækket til dobbelt størrelse. Pensles med vand og drysses med grahamsmel.
Bages midt i ovnen ved 225º i ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 19194 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne