Grovboller uden fedtstof
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt sukker, æg, salt og gulerod. Kom de øvrige ingredienser i, men hold lidt mel tilbage.
Ælt dejen godt med mere mel, til den er blank og smidig.
Hæver 1 time, tildækket.
Formes til 12 - 15 boller, der efterhæver 20 min. på pladen.
Bages 15 - 20 min ved 200° på midterste rille.
Tips: |
|
Opskriften er vist 26690 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer bageren - 2007-02-22 14:06:42 de er meget gode! men havde ikke lige allle tingene, og det skulle gå lidt stærkt. Så brugte ikke rugmel eller hørfrø, men de blev nu meget gode alligevel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne