Lækre grovboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
De 6dl. vand koges op sammen med salt og kerner i en gryde til det får en grød-agtig konsistens.
6-8dl. vand tilsættes, og når det er koldt nok røres gæren ud heri. Melet tilsættes, og det hele æltes godt. Dejen må gerne klistre en lille smule inden det bliver stillet til hævning. Skal hæve til det har dobbelt størrelse.
Bages v. 175grader i ca 20-25 min, til skorpen er lysebrun.
|
|
Opskriften er vist 39947 gange,
og udskrevet 849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-05 22:05:16 æbler er også lækre (: colin - 2009-05-17 15:15:56 Endnu bedre med 2 tsk honning jette - 2005-01-01 01:01:01 det er en enorm portion, det kunn ikke engang være i min røremaskine. Elly østergaard - 2005-01-01 01:01:01 mine gæster var helt vilde med de boller, jeg kom 2 spsk olie i, holdt 300 gr mel tilbage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne